设为首页
加入收藏
| ┊ 试卷资源详情 ┊ | ||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
| ::立即下载:: | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
下载出错 | |||||||||||||||||||||||||||||
| 简介:
Ⅰ.品句填词 1.You needn't wear a suit.It's just an________(非正式的)party. 答案:informal 2.He went to town with the________(目的)of buying a new television. 答案:purpose 3.They didn't receive any news during their daughter's a______. 答案:absence 4.Some vegetables are only available at c______times of the year. 答案:certain 5.The f________of the heart is to pump blood through the body. 答案:function Ⅱ.选词填空 1.He is just________because that girl he likes is here. 答案:showing off 2.She'd been seeing the boy for a while, but didn't want her parents to________. 答案:find out 3.I paid 100 yuan________. 答案:in addition 4.Oh,come on-________! Failure is the mother of success. 答案:cheer up 5.Doctors want to make people________the risks. 答案:aware of 6.He hadn't been asked to the party and was feeling________. 答案:left out Ⅲ.完成句子 1.I haven't finished the painting________time. 由于时间不够,我的画还没有完成。 答案:for lack of 2.She________me,and pretended not to have heard what I said. 她的眼神从我身上挪开,装作没有听见我的话。 答案:looked away from 3.We must________the topic________before writing. 我们必须在写作前把话题准备好。 答案:have/get;prepared/ready 4.Thanks for all your help-I'll________sometime! 感谢你所有的帮助——我改天会还你的人情! 答案:return the favour 5.________that 60% of the college graduates will get jobs. 据估计,今年将会有60%的大学毕业生找到工作。 答案:It is estimated Ⅳ.单项填空 1.It's hard to go________life without an education,but I find it________to hear that over and over again. A.through;annoying B.on;annoying C.over;annoyed D.through;annoyed 解析:go through“经历”;annoying修饰事物,意为“令人烦恼的”。 答案:A 2.Whenever possible,Mr Smith________how well he speaks English. A.shows up B.shows around C.shows off D.shows out 解析:句意:只要有可能,史密斯先生就炫耀他英语讲得多么好。show off“炫耀;卖弄”。 答案:C 3.(2012年江西卷,21)The Smiths don't usually like staying at ________hotels, but last summer they spent a few days at a very nice hotel by ________sea. A./;a B.the;the C./;the D.the;a 解析:考查冠词。句意:史密斯一家通常不喜欢呆在宾馆里,但是去年夏天他们在海边一个不错的宾馆里呆了几天。stay at hotels呆在宾馆,名词前不用冠词,by the sea在海边,为固定用法。故选C。 答案:C 4.If you are worried that the tickets will be sold out,you can buy a ticket________ A.in a row B.in advance C.on time D.time after time 解析:in a row意为“成一排”;in advance意为“提前;预先”;on time意为“准时”;time after time意为“屡屡;总是”。根据句意可知B项正确。 答案:B 5.They pulled down the old buildings for the________of making room for the newly-built motorway. A.purpose B.meaning C.face D.use 解析:for the purpose of为固定搭配,指“为了……的目的”,符合句意。 答案:A 6.The man was quite________of the danger;he had no choice but to face it. A.anxious B.fond C.sensitive D.aware 解析:be anxious about意为“对……感到焦急”;be fond of意为“喜欢”;be sensitive to意为“对……敏感”;be aware of意为“意识到”。根据句意判断应选D项,表示“这个人充分意识到了危险”。 答案:D 7.We can hardly imagine Tom________the heavy task in a single day. A.finish B.finishing C.to finish D.to have finished 解析:imagine后面必须接动名词作宾语,该题中Tom为动名词的逻辑主语。 答案:B[z。zs。tep.com] 8.-Water is the most precious resource in the world. -So the government________every one of us to save water. A.appeals to B.objects to C.turns to D.takes to 解析:appeal to意为“呼吁”;object to意为“反对”;turn to意为“转向;求助于”;take to意为“开始喜欢;对……产生好感”,第二句句意:所以政府呼吁每一个人节约水。 答案:A 9.Many factories and banks in some countries have closed down as a direct________of the financial crisis worldwide. A.matter B.consequence C.whole D.total 解析:该题应用as a direct consequence of表示“由于全世界范围金融危机的直接影响”。 答案:B 10.The little boy was so careless with his spelling that he often________letters from words. A.left out B.left behind C.left off D.let alone 解析:leave out意为“遗漏;省略”;leave behind意为“忘带;遗留;留下”;leave off意为“停止;(做某事);中断”;let alone意为“更不必说”。根据句意应选A项,表示常常遗漏字母。 答案:A 11.________that between 2000 and 2020,over 68 million people will die of AIDS in the countries most affected by epidemic. A.What is estimated B.As we estimate C.It's estimated D.It estimates 解析:该题应选C项,it为形式主语,代替后面的that从句作主语,并且应用被动语态,表示“据估计……”。 答案:C 12.Though she________for a moment,she finally went in and asked to see the dress that was in the window. A.dared B.nerved C.wondered D.hesitated 解析:dare意为“敢;敢于”;nerve意为“鼓励;激励”;wonder意为“想知道;好奇”;hesitate意为“犹豫;踌躇”。根据句意判断应选D项,表示“尽管她犹豫了一会儿,最终还是……”。 答案:D 13.The hotel itself can hold 100 guests and,________,there are several self-cooking apartments. A.in case B.in addition C.in particular D.in fact 解析:in case意为“以防(万一)”;in addition意为“除此之外”;in particular意为“尤其是;特别是”;in fact意为“实际上”。根据句意应选B项,表示“除了宾馆本身能容纳100名客人之外,还有几个自助套房”。 答案:B 14.He always brings me a pretty gift________he comes to visit me. A.by the time B.sometimes C.every time D.at times 解析:四个选项中B、D项不能起引导词的作用;by the time意为“到……时候为止”,不符合句意;every time意为“每当……;每次……”,引导时间状语从句。 答案:C 15.(2012年辽宁二模,27)The police________his address and phone number in order to do further investigation. A.took off B.took down C.took in D.took over 解析:take off意为“脱下;起飞”;take down意为“取下;记下”;take in意为“吸收”;take over意为“接管”。根据句意判断应选B项,表示“警察记下他的住址和电话号码”。 答案:B Ⅴ.阅读理解 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。 A “Harry Potter” star Daniel Radcliffe led groups of excited kids dressed in Hogwarts uniforms as the Wizarding World of Harry Potter theme park officially opened on Friday to long lines and disordered traffic. Radcliffe,Rupert Grint who plays the boy wizard's best friend Ron Weasley,and other actors from the blockbuster movie,were on hand at Universal Orlando Resort as fans lined up more than eight hours to be among the first visitors. Before dawn,the backup of Potter fans began to block the main highway through Orlando near the entrances to Universal,forcing the theme park to open its parking garage at 5 am-30 minutes earlier than planned,according to local media. Visitors said that by 8∶30 am the line to get inside wrapped around the outside of Universal's Islands of Adventure park,of which the Wizarding World is one of six unique sections.And the wait for the Forbidden Journey reached at least 90 minutes at one point. “It was worth it,just because I'm a Harry Potter fan,”said Kelsey Rigg,18,a British transplant(移居者) to Florida who at 3 am joined a crowd of several hundred people. Universal Orlando managers did not immediately have information about crowd size. The 20-acre Harry Potter park reportedly cost $250 million to build and recreates the Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry and other places dreamed up by author J.K. Rowling in her fantasy novels about the boy wizard and his friends. Attractions include the Dragon Challenge,a high-speed ride based on the Triwizard Tournament,a fictional 13th century contest between students of the three best-known magical schools of Europe and Flight of the Hippogriff,a roller coaster based on Rowling's magical creature with the head,wings and front legs of a giant eagle and the body,hind legs and tail of a horse. 【语篇解读】 星期五,哈利·波特主题公园正式对外开放,哈利·波特的扮演者Daniel Radcliffe带领着穿着魔法学校制服的孩子们畅游乐园。 16.What is the possible reason for the fans going there so early? A.To see the new film of Harry Potter in the Hogwarts uniform. B.To block traffic together with the other actors in the movie. C.To be the first visitors of the Harry Potter theme park. D.To host the opening of the Harry Potter theme park. 解析:细节理解题。从第二段的最后一句话中的“as fans lined up more than eight hours to be among the first visitors”可知影迷去那么早是为了成为第一批参观者。 答案:C 17.Why was the parking garage forced to open ahead of planned time? A.Because all the fans came by car. B.Because the main highway was blocked. C.Because there were too many fans lining up outside of the park. D.Because the parking garage was broken through by fans. 解析:细节理解题。从第三段内容可知,影迷在天亮前已到达,使主要干道堵塞,所以停车场提前开放。 答案:B 18.According to the passage,the Harry Potter theme park ________. A.was designed by author J.K. Rowling B.was built by Harry Potter crazy fans C.lies in Universal Orlando Resort in Florida D.is managed by Daniel Radcliffe and Rupert Grint 解析:细节理解题。结合文章第二段的内容和图片下面的文字可知,哈利·波特主题公园就位于佛罗里达的奥兰多环球影城度假村。 答案:C 19.What can we learn from Kelsey Rigg's words and action? A.Harry Potter fans are crazy about the theme park. B.More Harry Potter fans will transplant to Florida. C.Only several hundred Harry Potter fans come to visit the park. D.Only those who transplanted to Florida earlier have the chance to visit the park. 解析:推理判断题。从第五段It was worth it,just because I'm a Harry Potter fan和Kelsey Rigg凌晨三点就跟几百人等待进入主题公园的行为可推知影迷对主题公园很狂热。 答案:A 20. We can know from the passage that ________. A.Universal Orlando's Islands of Adventure park covers 20 acres B.some of the visitors to the theme park waited about eight hours C.Universal Orlando didn't mind the number of visitors on the first day D.all of the attractions were imagined and designed by some actors and architects 解析:细节理解题。从第二段中的as fans lined up more than eight hours to be among the first visitors可知,想成为第一批参观者的影迷等了八个多小时。 答案:B B Dirty language,curse(诅咒) words,swearing.These are all ways of describing words people consider socially unacceptable.But such words are commonly said after a painful injury.So,do they serve a purpose in reducing physical pain?That is what researchers in Britain set out to discover. Psychologist Richard Stephens wondered if using curse words truly helped people reduce physical pain.To test the theory,he asked more than 60 college students to take part in an experiment. The students were asked to write down five words they might say after injuring their finger.One of the words was chosen as their swear word.The students were also asked to choose five words they might use to describe another object:a table.These words were their control words. The students were then asked to hold their hand in freezing water for as long as they could.While holding their hand underwater,they were asked to repeat a swear word.Then they repeated the experiment using their control word instead. The researchers found a link between swearing and an increased ability to deal with pain.When students repeated a swear word | ||||||||||||||||||||||||||||||
| ☉为确保正常使用请使用 WinRAR v3.20
以上版本解压本站软件。 ☉如果这个资源总是不能下载的请点击报告错误,谢谢合作!! ☉欢迎大家给我们提供教学相关资源;如有其它问题,欢迎发信联系管理员,谢谢! | ||||||||||||||||||||||||||||||