设为首页
加入收藏
| ┊ 试卷资源详情 ┊ | ||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
| ::立即下载:: | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
下载出错 | |||||||||||||||||||||||||||||
| 简介:
同步练习二十九) [选修6 Unit 4 Global warming] (限时:30分钟) Ⅰ.语法填空 I was fifteen months old, a happy carefree kid until the day I fell onto a glass rabbit, which cut my eye badly, 1.______ (leave)a big ugly scar in my eye. Sometimes people, even 2.______(strange), made hurtful remarks. Yet mama 3.______ say to me,“Hold your head up high and face the world. Then people will see your beautiful soul.”Those words helped me begin to realize that by letting people look at my face, I let them recognize the 4.______(intelligent)and beauty behind both eyes. In high school I was successful. I even was elected class president, 5.______,all I really wanted was to look like everyone else. When things got 6.___ ___ (real)bad, I would cry to my mama and she would look at me with loving eyes and say,“7.______(hold)your head up high and face the world. Let them see the beauty 8.___ ___ is inside.” When I met the man who became my partner for life, we looked each other straight in the eye, and he told me I was beautiful inside and out. He meant 9.______. It was my mama's love and encouragement 10.______gave me the confidence to overcome my own doubt. Ⅱ.阅读理解 Recreational tree climbing is taking root in the ecotourism industry, and it's sending guys like Tim Kovar to far off reaches of the globe. Kovar, a tree-climbing instructor, recently returned to the US from Brazil, where he spent time developing a tree-climbing operation thanks to the “slow travel” movement. Slow travel, is like the slow food movement, the practice of giving fast food in favor of home-grown cooking—the kind that takes hours to prepare and enjoy. Likewise, slow travel urges visitors to experience a place's natural surroundings and learn about the ecology in a way not afforded by extreme games. “Tree climbing is a slow activity,” says Kovar. “It's not something you do quickly and then you're on to the next thing or event.” There is no such thing as a quick climb, especially for beginners. This wasn't a race against the clock or the fellow climbers. In fact, tree climbing is unlikely to ever become a feature of the extreme games. Many climbers refuse competition. There has already been so much competition in the world. “When you stand below the tree, it can be amazing,” Rusel DeMaria says, looking affectionately up at Michael's Triumph, a 150-foot-tall tree. But reaching the treetop, he adds, is an entirely different feeling. Likewise, his wife, Viola Brumbaugh, kneels on the ground and asks Michael's Triumph for permission to climb. “It goes a lot smoother that way,” she says. And climbing has been included into many educational programs. New Tribe offers guided climbs through its school, Tree Climbing Northwest, where “we teach enough tree biology and forest ecology to raise awareness in our students,” says New Tribe president Sophis Sparks. “We know that the tree climbing experience deepens personal appreciation for trees. After climbing, people value trees more and are motivated to support preservation. This is not just to preserve their playground.” Perhaps that is why he struggles with the term “recreational tree climbing,” saying, “I prefer to call it inspirational tree climbing.” 11.What do slow travel and slow food movement have in common? A.They take people a long time. B.They are related to the eco-tourism industry. C.They advocate protecting nature. D.They cost people little money. 12.What do we know about tree climbing from the passage? A.People compete to see who can climb to the top first. B.It favors the experience of enjoying nature. C.It is a kind of extreme sport and needs a lot of effort. D.People view it as a challenge to climb the tallest tree in a forest. 13.Brumbaugh kneels on the ground before climbing trees to ________. A.beg for the safety of climbing B.expect to climb faster than her husband C.show respect for the tree D.ask for permission of her husband 14.Sophis Sparks prefers the term “inspirational tree climbing” because it ________. A.provides people with more chances to play outside B.brings a lot of pleasure to life C.deepens personal love between each other D.makes people realize they should protect trees 15.What's the best title for the passage? A.Tree-climbing Travelling B.Slow Travel Movements C.Dangers of Climbing D.Respect for Nature Ⅲ.信息匹配 阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。 首先,请阅读下列六本书籍的图片及相应简介: A Everybody Loves Our Town: An Oral History of Grunge(摇滚) By Mark Yarm Crown Archetype 592 pp; $25. 00 B The Psychopath Test: A Journey Through the Madness Industry By Jon Ronson Riverhead; 288 pp; $25.95 C The Red Market: On the Trail of the World's Organ Brokers,Bone Thieves, Blood Farmers, and Child Traffickers By Scott Carney Morrow; 272 pp; $25.99 D Car Guys vs Bean Counters: The Battle for the Soul of American Business By Bob Lutz Portfolio; 256 pp; $26.95 E Henry Kissinger On China By Henry Kissinger Penguin Press; 608 pp; $36 F Biopunk: DIY Scientists Hack the Software of Life By Marcus Wohlsen Current; 256 pp; $25. 95 以下是对这些书的描述。请将这些描述与书籍的图片及相应简介匹配起来。 16.According to Jon Ronson, the writer of the book, psychopaths are very charming, smart, easily bored and cruel. In the book, Ronson takes readers into the fascinating world of psychopaths by speaking to the experts and having amusing conversations with the psychopaths themselves. 17.This book is about a deeply funny story, as well as a deeply sad story—the great Nineties moment when a bunch of punk rock bands from Seattle accidentally blew up into the world's biggest noise. The author gives the unique chronicle of how it all happened, and how it ended too soon. The book also makes readers appreciate how strange it was. 18.This is just one of the terrifying everyday tales of the body trade documented. It started out extremely well, with some fascinating stories about the trade in human body parts. It covers many different aspects of the “red market”, ranging from skeletons to blood, and even the giant business of collecting and selling human hair. 19.It's been reported that the author has often attracted as much attention as his cars. The book is partly a biography covering a very short portion of the author's own life—his second stint at General Motor(GM)—which recently ended after about a decade. However, it's more than a biography. It is also a view on what went wrong with the US car industry and US industry in general. 20.This is a great book for anyone who has an interest in science, or wants to see advances in medicine at greater rates that we've seen them so far. If a reader has teenagers with interests in science, he should have them read this book. It will inspire them to broaden their horizons beyond the typical research lab. 课时作业(二十九) Ⅰ.1.leaving 结果状语,此处表主动。 2.strangers 指的是“陌生人”。 3.would 表示“过去常常”,所以用would。 4.intelligence 由and以及后面的beauty可以确定用名词形式。 5.however 表转折。 6.really 修饰形容词作状语,所以用副词形式。 7.Hold 8.that/which 定语从句中代替指物的先行词,作主语,所以用which或that。 9.it mean it认真的,真心实意的。 10.that It was…that…为强调句型。 Ⅱ.本文主要介绍了“爬树”这一新的生态旅游形式,它不但给人们带来了乐趣,而且还增强了人们保护树木的意识。 11.A 细节理解题。根据第二段…the kind that takes hours to prepare and enjoy.可知答案为A。 12.B 推理判断题。根据第二段Likewise, slow travel urges visitors to…not afforded by extreme games.可推断答案为B。 13.C 细节理解题。根据第四段…Michael's Triumph, a 150-foot-tall tree和Viola Brumbaugh kneels on the ground and asks Michael's Triumph for permission to climb.可知答案为C。 14.D 推理判断题。根据第五段After climbing, people value trees more and are motivated to support preservation.可推断答案为D。 15.A 主旨大意题。本文的主要内容为:爬树已经成为生态旅游的一种形式,它不但给人们带来了乐趣,而且还增强了人们保护树木的意识。故答案为A。 Ⅲ.16.B 本题题干中的关键词是psychopaths,与之对应的唯有B项(书名);另通过对应作者名也可选出答案。 17.A 初次阅读下来,暂时不可确定答案,因此可留待最后来确定。从题干可知,此处描述的书是关于西雅图摇滚音乐,因此可根据这一主题对选项进行排除;从倒数第二句中的the unique chronicle of how it all happened, and how it ended too soon可知是讲历史;与这一主题最接近的是A项。 18.C 根据本题题干中的tales of the body trade及red market已基本可以确定选C。然后可继续阅读,对应信息点,以作进一步确定。 19.D 根据本题题干中的cars和US car industry可确定选D。 20.F 根据本题题干中的science可确定选F。 | ||||||||||||||||||||||||||||||
| ☉为确保正常使用请使用 WinRAR v3.20
以上版本解压本站软件。 ☉如果这个资源总是不能下载的请点击报告错误,谢谢合作!! ☉欢迎大家给我们提供教学相关资源;如有其它问题,欢迎发信联系管理员,谢谢! | ||||||||||||||||||||||||||||||